Vem av oss?

Hej evy! Som jag skrivit förut 🙂 Det finns en kille som jag verkligen tkr om. Han går i min klass, jag är så säker på att han gillar mig! Han kollar jämt på mig i klassrummet o han ler jämt mot mig. Men det finns en till tjej i klassen som JAG tror gillar honom. Ibland tittar han på henne också. Men är det bara för att Hon tittar på honom,så att han bara kollat tillbaka? Jag ska inte binda mig för mycket till denna kille. Men han är så speciell för mig! Tycker han samma sak om mig? Kram! Ha en trevlig dag!

Hej! Han tycker om dig och det känns som om det blir ni men du kommer alltid att ha någon som tycker som du men det behöver inte betyda att det går illa för det! Lita på dina känslor och se vad som händer! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *