Vem besökte mig?

Hej Jag har en väninna som på morgonen märkte konstiga, kladdiga "barnfotspår/avtryck" i lägenheten och som slutade mitt i ett rum.Dörren var låst även med polislås med nyckeln i men på morgonen låg den på bänken på andra sidan hallgången. Vem / vad besökte henne och vad kan budskapet vara? MVH/ Lena Freja

Hej LenaFreja! Jag har funderat ganska länge över din fråga och det är fortfarande oklart.När jag länkar till platsen blir det ett "tomrum".Dvs det känns som en plats där tid och rum blandas.Det känns som platsen verkar vara en genomfart för andar och annat.Det måste finnas mer aktivitet där än det du berättat.Och vad gäller "barnspåren" så ser jag "djurspår".Väldigt knepigt.Jag kan alltså inte svara på frågan för vad det än var som passerade så är det inte kvar. Jag ser bara denna energin som går från ytterdörren längste en hall och fortsätter bort i ett rum.Hon borde haft fler upplevelser där av "passerande". Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *