Vem bor här mer än jag?

Jag är ganska säker på att jag har någon mer som bor i min lägenhet. Är toffelfrälst, och äger tre par tofflor. Men en av de rosa har en viss tendens att försvinna till som tätt. Den är inte under sängen, den är inte under soffan och den är inte under vardagsrumsbordet. Då och då dyker den dock upp, ställs brevid sin maka och placeras snyggt brevid min säng. Och nej, det är inte min katt som gör det. Och imorse när jag vaknade, gick upp och kom in i badrummet så stod båda dörrarna till badrumsskåpet öppna, och det låg en massa saker från skåpet i handfatet. Återigen, det är inte katten, hon kan inte öppna skåpet, och sakerna ligger för högt för att hon ska kunna nå dem och ha ner dem i handfatet. TV:n har flera gånger slagit på sig själv, det ramlar ner sakerfrån sina platser då och då och katten kan ibland bli sittandes på golvet, stirrandes på något som inte syns. Nu skulle jag vilja veta vem det är som bestämt sig för att bo hos mig. Jag har inga problem med de "hyss" som försegår i mitt hem, så det stör inte på något vis, men det vore trevligt att få veta vem man delar hem med. Tack på förhand.

Hej! Härlig inställning du har! Det är en kvinna i din ålder och jag får 1980- tal över henne henne. Hon tycker dina rosa tofflor är helsköna och fräcka och vill gärna prova dem då och då. Hon tycker du har oordning i ditt skåp och det finns saker du inte behöver samtidigt saknar du viktiga ting- vad vet jag inte. Säg Elin eller Elenor till henne så lyssnar på dig!:))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *