vem där

Hej Har en fråga om jag har någon eller några änglar runt mig eller någon ande som vill säga mig något. För på sista tiden har jag känt precis som om någon har gått förbi våra köksfönster när jag vistas där o på mitt jobb är som snabba skugger som passerar för bi Saker har även försvunnet från platser som jag lagt det på. Ett cykelstöd trillade ner från en byrå utan att någon rörde det. Inbillar jag mig eller fins där något. Mvh Camilla

Hej Camilla! Du har en närvaro en ung man som finns vid din sida och jag tror ni levt tillsammans i ett tidigare liv. Han känner trygghet med dig men om du vill be honom gå över bron till andra sidan där hans familj väntar. Tvekar han säg till honom att ni ses på andra sidan när det är dax.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *