vem där?

Hej. Jag ska försöka fatta mig kort och hoppas att du kan besvara min fråga. Det händer märkliga saker i mitt hus- det knackar i väggar, någon går i trappan, duschen går på (dvs inte bara står och droppar utan går på, fullt) av sig självt, fönsterrutor och skallrar kraftigt, helt plötsligt utan att någon ens rör sig i huset och från övervåningen låter det som att någon flyttar möbler. Ibland vägrar min hund gå in när vi varit ute på promenad och när han väl kommer in ställer han sig framför vinds-eller källardörren och visar tänderna och morrar. Huset jag bor i är inte särskilt gammalt. Bygden har däremot varit bebodd sedan vikingatiden och det finns gott om gamla vikingagravar. Är det en gammal viking jag har hos mig som härjar så eller är det något/någon annan?

Hej! Det är någon/några sedan vikingatiden men jag kan inte se en och en men får känsla av att det både är vikingar och trälar som härjar hos dig. Är det obehagligt och jobbigt får du säga till dem att de ska gå över till andra sidan där det inte finns trälar och vikingarna får fara till Valhalla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *