Vem där?

Hej! För 2/5 månad sen, dog min kille. Efter hans död har det hänt saker hemma.. Mycket som ramlar & så. En slev som jag har på väggen, trillade ner utan vidare. Och den kan inte ramla ner utan att någon rör vid den. Mitt vin glas flyttade på sig också utan vidare.. Min mobil bara slocknade med full batteri nivå. Och kunde sättas på dagen efter. Och då hade bakrunds bilden ändrats. Vad kan detta bero på? Jag undrar vem som är här? Eller om någon vill berätta något? När detta händer känner jag inget obehag. tacksam för svar! mvh Eva

Hej Eva! Det är din kille som vill meddela sig från andra sidan. Fråga honom vad han vill och antingen hör du hans röst i huvudet eller kommer han till dig när du sover.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *