Vem där??

Hej!! Skicka in en fråga innan tror den kom bort.Kommer igen här isåfall: I min lägenhet hör jag klickande ljud i min närhet,har letat efter förklaringar, Saker "trillar"ner,hörs jättehögt men kollar o ser att ingenting trillat ner. I köket får man gåshud ibland utan anledning.Håret reser sig på armarna och man känner sig olustig. Kan du förklara vad det är som händer?? Mvh Antonio

Hej Antonio! Jag har nu länkat till dig ett par gånger tidigare(då jag haft denna fråga uppe utan att besvara den) då jag uppfattat energier jag är lite fundersamma över men inget har framträtt. Idag använde jag en annan metod och kunde då medialt mentalt följa den som är hos dig.Det är en stor lång man som känns allmänt obehaglig(vilket gör att jag nu förstår varför mina guder inte låtit mig länka till honom)och han känns allmänt otrevlig,kylig,kall,oberäknelig och även om det i grunden är en ande så har denne dragit på sig energier av negativ art som uppmärksammat honom och håller honom kvar. Jag får inget namn och jag har svårt med att förklara hans utseende då han döljer sitt ansikte och ser allmänt ruffsig,tuffsig,skitig,hårig och obehaglig ut. Jag kan faktiskt inte förklara det bättre.Kläderna är trasiga och hänger sönderslitna på kroppen och han är skadad och ser "sönderbränd ut". Jag får inte riktigt ihop det hela eller hur han hamnat hs dig då jag får sagt att han var uteliggare från början. Kan vara så att någon tidigar bjudit in honom till det huset du bor,eller att han sovit i trappuppgånen…? och sökt skydd och nu när han är död går tillbaka till den plats han befann sig på senast för att få skydd. Hursomhelst är detta ingen som man mår bra av att ha i närheten i längden.Det kan påverka både hälsa,tankar och drömmar och hemmet känns inte längre som en trygg plats att vara på. Det bästa är att med största bestämdhet- "be den Högste Rätmätige Guden skicka en lämplig Ängel av kategorin Kerub för att tillsammans med så många Ljusänglar som behövs att omringa denna på det bestämdaste med villkorslös kärlek och föra denne UT UR ditt hem samt stänga alla vägar in. Be även att alla spår efter denne ska upplösas i Den Heliga Andens Vita Ljus och att dörren efter denna ska förevigt beseglas med den Högstes Namn. Det kan skapa vissa fenomen och ökad aktivitet för en stund men då gäller det att hålle modet uppe,visa lite helig ilska och be att "uppdraget blir slutfört". Om du känner att du inte klarar av att göra detta eller inte "orkar" kanske du ska be en vän hjälpa dig.Du kommer må så mycket bättre sen,bara du blir av med denne. Hör gärna av dig framöver och berätta hur du gör eller hur det går. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *