vem där?

Hej. Efter att ha läst på er sida en lång tid tar jag mig äntligen mod att få svar på några frågor. Både min mamma och min mormors syster verkade ha nån sorts "gåva", tex när min gammelmormor dog, vaknade min mamma mitt i natten och såg henne stå och prata i dörröppning fast hon inte hörde nått, eller när min morfar dog, hörde mamma fyrverkerier vid dödsbädden som ingen annan hörde. Mina frågor är dock om det fanns nån/nått i min farföräldrars lägenhet (båda hade dött några år innan) som jag bodde i under tiden jag pluggade. Känslan var väldigt stark i vissa delar av lägenheten, men avtog efter ca ett år. Nu har jag och min flickvän flyttat ihop i en gemensam lägenhet och hon känner ibland att hon inte är ensam när hon har somnat i soffan, som att någon sitter hos henne. Jag har inte upplevt någonting liknande i nya lägenheten, utom en gång, när jag var uppe efter att min sambo lagt sig för kvällen och jag stog och kokade lite makaroner i köket. Jag gick ut för att göra nånting annat och när jag kom tillbaka nån minut senare så hade kastrullen dragit av plattan en bit, precis som om det höll på att koka över och man flyttar den för att minska värmen, Min flickvän hade inte varit upp, då jag hade hört om hon kommit ut ur sovrummet; dörren kärvar ordentligt. Nu undrar jag om det jag känt varit inbillningar då jag ”trott” att jag kanske kan känna något, då det går i släkten. Min sista fråga är en dröm som jag ofta haft oavsett var jag bott, dock inte det sista året. Jag ligger i sängen och känner att nu händer det. Det som händer är att en liten osynlig varelse ca 60 cm stor och av manligt kön (fråga mig inte hur jag vet det då ”den” är osynlig, jag känner det bara) kommer inspringandes i sovrummet och far runt. Den har aldrig gjort mig något, men jag har alltid försökt försvara mig. Vad kan denna dröm betyda, eller vilja säga mig? Många frågor, men jag hoppas jag kan få svar på dem 🙂 //Patrick

Hej Patrick! Det är lugnt! Skicka många frågor för hur skulle vi annars kunna svara? 🙂 Du har gåvan och den har varit lite "gömd" men nu kommer den fram mer och mer. Ni är inte ensamma, tvivla aldrig på det! Det är era hjälpare som finns där för er. Din sambo har sin hjälpare vid sin sida och han vakar över henne när hon sover för att vätten inte ska väcka henne. Din hjälpare är en kvinna och i hennes ögon kan du vara lite slarvig och det är därför hon finns vid din sida och ser till att makaroner inte kokar över mm. Det är ingen dröm du har, det är en syn och det är en vätte som härjar runt lite. Han har följt med dig från den lägenhet du disponerade när du pluggade. Hoppas du blir nöjd med svaren! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *