Vem e det som vakar över mig?

Hej igen!!! Jag ser skuggor men när jag tittar igen så e de borta…. jag får rysningar ibland, som om jag får en kall vind på mig. min man har hört att det har låtit som nån har vält något på övervåningen då han var själv hemma. Skulle vara roligt att veta vad det kan vara. Eftersom detta flyttar med mig……. hoppas ni kan svara… min farfar stod mig väldigt nära…. tack på förhand Petra

Hej Petra! Den som för oväsen är en ande som är förtjust i en gamal möbel du har.Något du köpt på loppis eller fått av någon annan?Varje gång du flyttar tar du med denna möbel.Det är inte din farfar som för oväsen eller känns kall.Din farfar är på andra sidan och besöker dig ibland men då känns det så försiktigt och lungt så du knappat märker av det.Andar som varit på andra sidan och vänt är heller inte kalla eller ger rysningar.De känns mer ljumma och behagliga,trygga i sin närvaro och man fylls av minnen,glädje osv. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *