Vem el. vad skrämmer min son?

Hej!! Jag skrev till dig förut. Om du kunde se om man hade gåvan genom mail. Tack för svaret:). Nu till min nya fråga, vad är det som skrämmer min yngsta son på nätterna. Han pratar om en farbror och någon hund? Själv märker jag bara ett obehag i hela lägenheten. Känner mig även iaktagen ibland. Jag har sett och hört saker sen jag var liten och vet även att flera i min släkt har haft förmågan. De är tyvärr inte med oss längre. Hoppas på svar. Tack för en kanon sida. Kristina

Hej Kristina! Vad gäller din yngsta son så uppfattar jag att han är väldigt öppen och då framförallt när han sover eller är i halvdvala/just när han håller på somna in. Det är då hans seende är som starkast/öppnast och det är också då han lätt hamnar astralt i den svär som finns i huset ni bor i dvs enkelt förklarat " han hamnar bland dem som har bott på plats tidigare,kan se dem,höra dem och även andra som går förbi". Men oftast vaknar han utan att minnas eller ta det som en dröm han inte minns. Det finns flera andar i huset som dels är platsbundna,vissa som gör besök,vissa tillhör din egen släkt.Det är en hel del aktivitet hos er. Det jag dock kan uppfatta är att du pga det är rörigt uppfattar röran som obehag och känner dig iaktagen som du själv beskriver men egentligen bryr sig inte dessa andar om varken dig eller din son. Förutom de som till hör dig,men pga "röran" känner du inte skillnad på vad som är vad. Och obehaget får dig att "dra alla över samma kam" så att säja. Det finns även en man med en stor hund fast han vistas mer utanför huset än inomhus. Därför blir det oklart för mig varför din son ser honom på nätterna.Kan det inte vara så att han "sett" honom i drömmen pga det jag skrev ovan och får lite svårt att skilja på vad som är vad? Mitt råd är att inte göra ngn stor sak av detta då din son kommer bli medial och måste lära sig hantera sin rädsla och sina drömmar. Det du kan göra att be om skydd för honom och kanske lägga en bibel vid sängen och hänga upp en drömfångare på väggen och säja "nu får du sova ifred". Det blir då liksom psykologiskt beroende på hur övertygande du låter. Vad gäller dig och huset så känner jag att du skulle behöva få hem ett medium på plats som hjälper dig att rena,sortera upp i röran och sätter gränser gentemot andarna och ngn som kan skicka hem dem som inte behöver vara där! Och tack för att du uppskattar vår sida!Det värmer! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.