Vem fick mig och råttorna att somna?

Hej SPökwebben! Ugårkväll upplevde jag ett par saker som jag inte riktigt vet vad det är… Det var så att jag och mina syskon/halvsyskon fick råttor igår. Jag satt i baksätet när vi åkte till djuraffären och när jag satt där, så kände jag hur något rörde mitt ben. Min låtsasbror satt visserligen bredvid mig, men han lekte med min bror. Jag tänkte inte så mycket på det. Sen när vi hade köpt råttorna så åkte vi och handlade. Eftersom råttorna kunde gnaga sig ut ur kartongen så satt jag i bilen och vaktade dem. Då fick jag uppleva något riktigt kusligt. Jag ser hur en arm kom ut från ingenstans och la den över mina axlar, och den andra armen runt mig, det var som anden, kramade mig… Jag blev plötsligt jättesömnig och somnade intill rutan… Jag vaknade precis innan min "familj" kom ut ur affären, och trodde att råttorna hade gnagit dig ut, men jag ser att de inte är några hål förutom lufthålen och de ligger och sover, och det är ganska konstigt för när jag somnade så sprang de runt och pep… Jag känner mig ganska mysko efter dethära och jag är lite rädd, men mest förundrad… Tack för en toppensida! 🙂 // Linnea

Hej Linnea! Jag får uppfattningen att du fick hjälp av något slags naturväsen som ville att både du och råttorna skulle hålla sig lugna.Den ville bara väl.Jag kan inte uppfatta några negativa energier runt dig.Du ska absolut inte vara rädd utan se det som ett exempel på att det finns godhjärtade väsen som har viljan att hjälpa till,speciellt när det är djur inblandade. Kul att du gillar spökwebben!Det gör oss glada att höra! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.