vem försöker säga mig något?

Hejsan! Vill börja med att säga att jag tycker att ni "" börjar om på ny kula" när det gäller detta med frågespalten. Nu till min fråga! Jag har sen ungefär 1 år tillbaka börjat upptäcka mer paranormala företelser. jag hör mer, ser mer och framför allt känner mer. för ungefär 11månader sedan hade jag något som kan liknas en konversation med en avliden ung kvinna, samt började försöka att öppna mig mer och mer medialt. detta gick lite för bra, det va alldeles för påfrestande och jag valde att lägga det åt sidan. men enda sen jag dess har jag haft en underlig känsla att det är något som jag bör/måste veta, eller att jag vet det undermedvetet. jag känner mig aldrig ensam och han/hon/det som är med mig försöker fibrilt att säga mig något. men jag hör inget, det enda jag känner är yrsel när jag försöker höra/känna efter. kan du möjligtvis se vem som är med mig? och vad han/hon försöker säga? sen undrar jag tillsvidare om det är okej att ställa frågor om framtiden? Om du ser något annat så får du gärna dela med dig:) tack på förhand Mvh Camilla

Hej Camilla! Du har en kvinna i medelåldern som försöker nå dig. Hon verkar vara din hjälpare men hon kommer inte fram då du blockerar dig. Hon vill att du öppnar dig igen men du får inte glömma att be om beskydd! Be änglarna stå vid din sida då du öppnar dina chakran och när du ser med ditt "tredje öga". Visst kan du fråga om framtiden men ibland ser jag inget.. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *