Vem hälsar på ibland hemma?

Ibland luktar det ciggaretrök.o bhoman som bodde här för 6år sen smygrökte..ja brukar säga högt HEJ BHOMAN! trevligt att du hälsar på.men vet ej om det e han. Kanske morfar el farfar?Knakar i golvet som nån går inne ibland.mest inne i sovrummet.Någon gick tydligt upp i trappan 3-4år sen.steel blev ja o somna om.djur reagerar inne med.o blomkrukor klinat.han gilla sin trädgård,o ja me o verkligen GJORT DEN GRÖNSKANDE O FIN.mitt intresse det…men de 1-2åren var källartrappan otäck,som nån jaga upp oss.borta nu den hemska känslan.har skickat förut,så JÄTTEtacksam för svar!kram på dej,du begävade människa!

Hej Karin! Jag kan inte vara så tydlig som jag skulle vilja då ingen vill framträda när jag länkar till dig och ditt hem.Däremot KAN jag uppfatta energier,eller spår av energier efter andar.Vilket jag tolkar som att "någon" brukar göra besök eller "komma och gå". Men vilka eller vad kan jag inte säja här och nu.Däremot uppfattar jag även spår av naturväsen hemma hos dig.Om du har djur,en stor trädgård eller håller på med djur kan det vara därför. Tyvärr tyvärr.Du får återkomma igen så får vi se om något dyker upp! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.