Vem har jag vid min sida?

Hej! Jag är en tjej på 28 år och bor i järvsö. Jag undrar vem jag har som min skyddsängel. MVH Sara Gunnarsson

Hej Sara! Jag vet inte om du läst i frågespaltens inledning där det står att jag helst inte svara på direkta frågor om en enskild persons guider då jag antar att det är vad du syftar på med "skyddsänglar". Vi har alla även änglar som finns för varje familj och släktlinje (för att inte blanda ihop de olika utrycken vi använder)och vi har alla peronliga guider som följer oss genom livets olika stadier. Ibland är det flera stycken som skiftar plats och är olika framträdande beroende på var i livet vi befinner oss. Det är alltid lättare att uppfatta guider när man har den personen i samma rum då det är svårare för dem att "gömma sig" eller snarare kliva ur en persons aura och osynliggöra sig. Det är i ditt fall ingen som framträder frivilligt, men jag får ändå sagt av min guide att av flera guider du har(vissa ska du redan känna till)har du en det en kvinna som kallar sig "Admira" av grekiskt ursprung som är den som syns tydligast här och nu. Dock kan jag själv inte få henne att framträda och därför kan jag inte komma med mer information. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *