Vem iaktar mig när jag är ensam hemma?

VEM/VILKA håller koll på mig och min man ??? Vem iaktar mig när jag är ensam hemma? Vem stör min nattsömn genom att dra i täcket i fotänden av sängen? Vem hänger tavlor snett under natten? Vilkas skuggor "flyter" förbi i ögonvrån och vem skrämde vettet ur min man genom att blåsa honom i nacken när han stod och diskade en kväll när jag var på jobbet ?????

Hej Gunsan! Det jag kan uppfatta är att det finns energier av flera andar hemma hos er men jag kan inte avgöra om det är främlingar eller släkt. På ngt sätt känns det som dessa framförallt den ena är bunden till huset/platsen och vill få eran uppmärksamhet.Jag uppfattar en ande man,som visar sig som en äldre man i mörka kläder och var konstnär när han levde(han flyttar tavlorna). Han har inte varit på andra sidan och vänt och är lite "okynnig" i sitt beteende men ändå inte otrevlig. Lite väl närgången kan jag tycka mot framförallt dig men ändå känns det inte som han är ute efter att skada eller ställa till bekymmer. Han vill å ena sidan göra er uppmärksamma på sin närvaro och å andra sidan vill han inte till andra sidan av anledningar jag inte förnärvarande kan uppfatta.Han verkar intresserad av era tavlor och han kallar sig Åke. Sedan finns det en till en äldre kvinna men hon känns mera som den som "går omkring utan mål eller mening"(hon verkar inte ha ngn uppfattning om att hon är ande)Hon rör sig mest genom en slags hall och in i ett större rum och står ofta vid ett fönster/glasruta. Sedan finns det en tredje men den slinker förbi så jag kan inte få information om den. Dessa är de "störande energier"ni uppfattar genom olika "fenomen". Men sedan som "pricken över i:et" ser jag att ni båda är väldigt motagliga för att känna närvaro så vissa gånger är det faktiskt närvaron av avlidna vänner/släkt som gör snabba besök. Men dessa ska inte kännas obehagliga eller störande utan varma och behagliga och tröstande. Även om de också kan bli närgångna för att få uppmärksamhet eller visa att de är på besök genom att du känner dig iaktagen. "Mitt i röran" har ni sedan era vägledare/skyddsguider men de håller sig i bakgrunden på det sättet att de inte visar sig eller känns för er. Mitt råd är att som alternativ be ett seriöst medium besöka er hemma hos er för att få dessa andar att gå till ljuset. Alternativ två är att ni själva visar dem vägen genom att tex läsa Fader Vår och säja: "Vi känner eran närvaro men överlämnar er ni till de Rätmätiga Heliga Änglar av ljus och villkorslös kärlek för att föra er till andra sidan där ni hör hemma.Det är vår uppriktiga önskan.Må så ske!" Sedan kan ni rena hemmet genom att tända salvia och gå runt med i alla rum för att slutligen i det rummet ni sover lägga en Helig skrift vid sängen tex en bibel.I sådana här fall är det handlingen som är viktig och avgörande,inte vad man tror eller inte.Och på det sättet kan man få hjälp att få dessa till andra sidan.Man överlämnar helt enkelt siutvationen till Heliga Ljus Änglar. Ibland handlar det om att de vill ha uppmärksamhet för att få hjälp fast de vet inte själva vad de egentligen vill ha för hjälp.Det jag beskrev är hjälpen ni kan ge dem.Bli sedan inte förvånad om fenomenen upphör.Då vet ni att ni lyckats. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *