vem kan det vara?

Hej ! i en lägenhet jag bodde så hade jag besök av två kvinnor dom kom när jag sov ibland satt en av dom på mig i sägen och höll mig runt handlederna jag kunde tydligt känna att det var kvinnohänder. Sen när jag vakna upp stod en svart gestalt vid sängen men den suddades ut rätt snabbt.. sen har det viskat i mitt öra en gång när jag låg på soffan i vardagsrummet det var på eftermiddagen jag hörde att det var en kvinnas röst men inte vad hon sa så tydligt. sen har nån snärta till mig i benet när jag somna till i fåthöljen så jag vakna upp med ett ryck och jag har även hört andningar som när någon sover… jag kollade under sägen och överallt vart rätt skraj den gången. Undrar vem det kan vara och vad dom ville. bor inte kvar i den lägenheten mera. jag fick ett namn av ena kvinna som jag prata med hon hette Ewa sa hon men jag fick inget svar på varför dom kom till mig och den andre har jag ingen aning om .. sen har jag känt av ett litet barn vid sängkanten som satte sig vid fotändan…va tror du om detta? Mikael

Hej Mikael! Blev himla nyfiken på det stället du bodde på och skulle vilja veta lite mer! Det känns inte som de är knutna till dig snarare till huset eller platsen. Försök skicka mig info om huset. Vill se om mina bilder stämmer med platsen. Ser en rikemannsbostad, vackra möbler, vacker inredning. Mannen i huset är en äldre man gift med en yngre kvinna. Ewa? Händerna på dina handleder kan vara ett minne: när hon skulle föda höll de hennes händer och det känns som om förlossningen var allt annat än lätt. Skuggan kan vara läkaren som inte bara sysslade med förlossningar utan olagliga aborter.. Kan detta vara ett minne från något av dina tidigare liv? Inte som kvinna! Skicka gärna info till mig om huset och dig! Om du kan och vill! Tack på förhand! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *