Vem kastade bollen?

Hej! En dag satt Kent (min sambo) vid datorn i gästrummet jag och Otto (hunden) satt på sängen. Plötsligt kom Ottos aktivitetsboll farande från ingenstans. Jag uppfattade det som om den kom från under sängen men är inte helt säker. Det var som om den blev uppkastad för den studsade en gång och sen rullade under databordet. Alla tre blev vi förvånade. Ingen av oss hade varken sett eller rört vid bollen. Kan du se vem det var och kanske oxå vad han/hon ville? Tack.

Hej Tirsa! Jag uppfattar faktiskt inte någon närvaro av en ande hos er här och nu och när jag frågar om bollen får jag svarat att det inte var en ande som "brukar busa med hundens saker" utan ett slags naturväsen som hade vägarna förbi och även har dykt upp tidigare. Varför den dykt upp får jag inget svar på då denne inte är där nu. Min undran blir mer…hur reagerade hunden?och har detta hänt fler gånger som ni märkt av? Annars kan det ha varit en tillfällighet. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *