VEM med väldigt stora ögon??

Hej! För ca.ett år sedan var jag på helkroppsmassage och hon som masserar är även healer och jätteduktig!Vid ett tillfälle då för ett år sedan så fick jag behandling och när hon avslutade behandlingen med healing så kände både jag och särskilt hon närvaron av en man omkring mig.Dock sa hon att han har väldigt stora ögon och en "luring"!VEM i hela friden kan DET vara och varför finns han omkring mig?Får inte obehag men märklig känsla omkring ämnet. Kan du/ni känna något ang.detta? MVH /Jenny

Hej Jenny! Känns som om jag går in på annans revir men jag hoppas både hon och du förlåter mig! Jag ser en tomte/vätte. Han kan dyka upp lite då och då på oväntade ställen och tider. Han är din vätte. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *