vem nöp mig i tån?

hejsan häom natten så hördes en smäll från mitt köksbord, det är ett slags slagbord, det lät som om bordskivan som hänger ner lyftes upp en bit ock slog i bordsbenen, senare samma natt så vaknade jag av att nån nöp migi tån, jag trodde först att det var min katt som låg där, men det var inte han, jag har lärt mig att känna skillnad när han biter till, det här var precis som om nöp till lite lätt, ungefär som om att göra mig uppmärksam på nåt vem var det?? mvh fredrik

Hej Fredrik! Känns som en äldre kvinna och det kan mycket väl vara någon släkting till dig och hon var van vid att ha mycket folk nära och omkring sig. Känns som om hon lagade mycket mat till många och hon vill göra bordet större för att ni alla ska få plats.:) Hon kniper dig i tån för att göra dig uppmärksam på att hon finns. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *