Vem och Varför?

Hej! Vid ett tillfälle hade jag en kompis hemma och vi satt och pratade i vardagsrummet då vedebörande plötsligt vänder sig om för 2 tavlor i hallen for rakt ut och sedan ner på golvet med framsidorna nedåt. Dom hängde i upphägningsanordningar som inte kan ge vika av sig själva så jag undrar vem som gjorde det och varför. Båda tavlorna höll och bara det är märkligt, för det var en bit dom föll. Min kompis har inte vågat sig hit sedan dess och det är i alla fall 3 år sedan. Må så gott.

Hej Zusanne! Jag har haft lite problem att länka till den siutationen som har just med tavlorna att göra men fick lättare efter en länkt din vägledare kopplade på mig i natt(som jag beskrivit i ett mejl). Det fanns en manlig ande där och då som är väldigt dramatiskt i sin framtoning och gärna vill ta plats och jag får även energier av "svartsjuka och äganderätt". Jag kan tyvärr inte få denne att framträda här och nu även om jag kan känna spår av hans energier vilket tyder på att denne man fortfarande gör besök hemma hos dig. Jag vet inte vad dessa sk svartsjuke och äganderätts energier står för och på något sätt verkar ni ha något gemensamt men jag kan tyvärr inte tyda vad eller varför. Jag får uppfattningen att det är någon du träffat när denne levde,för många år sedan.Och jag är väldigt osäker om det är en släkting.Signaturen stämmer inte. Han är ganska lång och har väldigt ljusgrått vitt rusfsigt hår och skägg och klär sig i en mellangrå kostym.Lite att han "försöker" se "fin ut" men är ändå ovårdad i håret och det går liksom inte ihop.(min första spontana tanke var "uteliggare"…?….?…) Vet du själv vem det kan vara? Efetersom jag nu har uppmärksammat hans energier så är det inte omöjligt att denne dyker upp hemma hos mig framöver(vilket jag absolut inte vill)…men så kan det bli och då lär jag få svar på vad det är han vill. Har nu lärt mig att de man vill ha svar från eller frågor som ställs mycket väl kan "dyka upp här hos mig" vid ett helt annat tillfälle. Jag måste lära mig synka så de kommer när man uppmärksammar dem och inte tre veckor senare(om du förstår vad jag menar)…sätta tydligare gränser mot andevärlden. Hoppas du kommer på något själv utifrån mitt svar!ang detta. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *