vem petar på mig

hejsan, jag undrar om du kan se vem som petar på mig, ibland känns det som fjäderlätta smekningar, och ofta när jag ska sova så pirrar det på hjässan, kan du se vem det är?? varma hälsningar fredrik

Hej! Det är en ung kvinna som besöker dig från andra sidan och verkar tillhöra familjen. Hon känner er väl. Jag blir full av "gråt" när jag länkar till henne eler snarare hon länkar till mig. Hon vill sända en hälsning till dig och din flickvän: "Allt är bra. Oroa er inte. Gläds över era minnen för det är genom dem jag lever kvar bland er. Jag var ledsen men en ängel tog hand om mig och visade mig den vackra trädgården på andra sidan. Där finns jag när ni vill nå mig. Bland rosorna." Denna unga kvinna förmedlade många känslor och det blev lite tungt för mig. Hon verkar ha gått ur tiden nyligen men funnit sin plats. Hon har visat sin närvaro genom att lätt röra vid dig och andra familjemedlemmar men uppfattar att du är den som varit mest mottaglig för hennes närvaro. Jag får inget namn och hennes bild är så otydlig pga det ljusa sken som finns kring henne,omsluter henne, så jag kan tyvärr inte ge någon tydlig beskrivning alls mer än att jag är säker på att det är en släkting. Jag hoppas innerligt att du själv vet vem detta är så budskapet kommer fram till er alla. I sitt ljus ser hon ut som en ängel.Vacker. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *