Vem piskade mej?

Hej! Något underligt hände mejigår natt. Jag hade lagt mej för att sova. Som vanligt tog det lång tid för mej att somna. Jag la mej till rätta på magen med benen raka. Min sambo låg bredvid mej och sov. Helt plötsligt kände jag ett rapp över mina vader. Kändes som det vore av en tunnare käpp,rep eller piska av något slag. Det sved ordentligt ett bra tag efteråt. Jag fattar inte vad eller vem det kunde ha varit. Min fråga är alltså vad eller vem var det? Något namn? Ålder? Vad som helst som går att få fram och Varför? Mvh//Fia

Hej Fia! Innan jag svarar på din fråga vill jag att du först går in på min hemsida och läser dokumentet som heter att rena sitt hem.. När du gjort det hör av dig igen och skicka din fråga igen. Inget farligt men det är ett platsminne som är jobbigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *