Vem rör mitt hår?- Fråga besvarad 2014-01-30

Hej Eewee!
Det var under en tid som jag väldigt ofta kände det som om någon strök mig över håret. Det har gått i perioder och nu är det ett tag sedan det hände.
Jag har även hört en vissling i bilen. Ensam åkte jag i bilen och plötsligt hördes det. Det kändes så verkligt..Var det på riktigt? Vem var det och vad ville den? Ett.medium som jag pratade med, sa att visslingen hörde jag för att någon pratade illa om mig. Men det tror jag inte alls på! Så nu undrar jag vad du säger?! Ser fram mot ditt svar. 🙂
Susanne.

 

★  Fråga besvarad 2014-01-30

 

Hej Susanne!

Som svar på din första fråga:

Det jag kan uppfatta  när jag söker svar kring vem det är som stryker dig över håret så får jag inga tydliga svar men jag kan se en äldre kvinna som “känns som en mormoder” i silvergrått hår som ser ut som det blivit väldigt noggrant upplagt med spolar då hon har stora mjuka silvergrå lockar som ligger perfekt ordnat i hennes annars ganska korta hår. Och så har hon stålgråblå ögon och bär en stickad kofta som går ända ner till knäna. Den här kvinnan känns som en släkting till dig då hon bär samma energisignatur som du men jag kan tyvärr inte identifiera henne tydligare eller med namn då hon inte talar jag får ingen kontakt med henne som ande utan det jag fångar upp är avtryck som finns kvar hos dig från senaste upplevelsen där hon var nära dig. Jag hoppas ändå att detta kan ge dig en liten led tråd om vem det kan vara av dina släktingar från din sida.

Som svar på din andra fråga:

Nä jag förstår inte alls varför detta skulle betyda som en varning för att någon pratar illa om dig…det var mycket märkligt sagt av ett medium och känns inte riktigt som ett seriöst svar även om jag nu inte känner till hela frågeställningen du ställt till henne mer än det du berättar nu  att du fått som alternativt svar.

Nä detta är kort och gått en morfars gestalt som brukar vaka över dig som en skyddsängel och finns runt dig ofta och speciellt när du är ute och åker bil då jag får känslan av att denna ande som känns som en morfarsfigur är väldigt överbeskyddande. Jag kan inte svara på om det är just DIN morfar utan jag skriver att han känns som en morfarsfigur därför att jag uppfattar honom med samma överbeskyddande och omhändertagande och oroande signatur som jag brukar känna är typiska från den äldre generationen som brukar komma för att vaka eller varna eller bara finnas nära runt en person av den yngre generationen tex vid olika händelser som kan vara även positiva händelser som barn dop eller sådana event som samlar släkt och familjen. 

Den som du hört vissla i bilen är en sådan man som känns som en morfarsfigur och ofta dyker upp i sammanhang där det händer positiva skeenden i familjen och…när man är ute och åker bil längre sträckor eller om det kanske är dåligt väder ute eller halt då…kan han dyka upp som skyddsängel och något säjer mig att du har blivit hjälpt av honom tidigare…6-8 år bakåt i tiden då det ska ha hänt något i samband med en bilkörning eller snarare…han såg till att bilkörningen flöt normalt och du kom hem säkert utan att någon olycka skedde den gången. 

Du får fundera på detta men det är absolut en man som vill väl och vill skydda och hjälpa,speciellt under bilkörning. 

Det är mitt svar. Hoppas det hjälpte dig något!

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *