vem talar jag med?

Upptäckte att jag ofta sitter och talar med någon på engelska (varför just engelska vet jag inte, men jag får ingen "kontakt" på svenska) om kvällarna. Han (för det känns som detär en han) frågar hur jag mår och säger att jag inte ska oroa mig, det var oxå han som "talade om" att jag skulle söka för min knöl i bröstet. Kan ni se vem det är? Tack på förhand!

Hej! Det är din guide, engelsman ut i fingertopparna! Han "pratar" engelska med dig då detta har varit ditt modersmål en gång i tiden! Han känner av din energi och agerar som din inre röst som man bör lyssna på! Har du inte sökt för knölen i bröstet så hoppas jag du gör det. Det behöver inte finnas något men kolla upp det för din sinnesskull. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *