Vem va det?

Ända sen jag va liten har jag stött på något som ej kan förklaras men har en fråga ser du om jag e medial eller om jag e knäpp? Jag har bott i ett hus som är i från 1600 talet någonstans när jag va mindre. Jag hörde steg i trappan när ingen va där steg o dunsar på över våningen jag drömmde om en dvärg i sex nätter i rad o e nästa säker på att jag såg han på sjunde natten sittandes i min fåtölj o vinkade till mig att han ville att jag skulle följa med men vågade ej min fråga är drömde jag eller såg jag något o vem e det som iaktar mig här hemma i min lägenhet o vem e det som skrämmer mina barn? snälla hjälp mig e orolig känner mig inte road av det här. tacksamm försvar mvh / sessan

Hej Sessan! Jag tror redan du vet svaret själv dvs att du är öppen för de olika svärerna som finns. Och att det finns andar och aktivitet i ett hus från 1600talet är ju inte så konstigt då många männiksor har bott där och levt genom åren. Dvärgen du sett låter mer som en vätte av arten naturväsen.Denne verkarde vilja göra dig uppmärksam på något jag inte vet vad det är. Jag kan uppfatta att det finns energier runt dig men jag kan inte avgöra vad det är.Vad är du så rädd för?Det faktum att du känner av andar eller att du inte vet vad du har omkring dig? Det bästa för att stilla din oro vore att personligen träffa ett medium som kan hjälpa dig att reda upp i röran. Dvs hjälpa dig känna igen dina egna guider och skyddsänglar och nära anhöriga för som det är nu är du "orolig för allt" och stöter även bort de som vill dig väl.Du tolkar alla tecken på närvaro som "störande oreda". Ett medium som du träffade personligen skulle kunna hjälpa dig att sedan lära dig känna igen de som tillhör dig och din familj och vill dig väl och hjälpa dig sätta gränser mot andra energier. Hjälpa dig att inte vara orolig. Det är alltid mycket lättare att hjälpa någon på plats.Pröva! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *