Vem va dvärgen?

hej jag brukade drömma o men dvärg som kom in i mitt rum o ille att jag skulle följa med honom nånstan men va väldigt liten då och vågade inte det. sen sjätte dagen så så visade han sig för mig o blev väldigt rädd. jag har hört steg o skänt lukt av hackad lök här nu hemma i min lägenhet o dörrar som öppnar sig o mina barn brukar drömma o m en gubbe o om en tant som e här hemma o gömmer sig i våran garderob. vad e det elelr e det jag som e helt tokig ? snälla hjälp mig för min barn e rädda ibland. mvh sessan

Hej Sessan! Jag kan tyvärr inte svara på vem denna figur var som du upplevde som dvärg då jag inte får någon länk till den händelsen. Har du sett han fler gånger i livet och i vilka sammanhang?och vem blev rädd,blev du rädd för honom eller blev han rädd för dig? Vad gäller dina upplevelser hemma så uppfattar jag att det finns två andar av ett äldre par som har bott på platsen/i huset. De verkar inte ha varit på andra sidan och vänt och de verkar inte förstå att de är avlidna utan tror ännu att de lever kvar i sin egen tid ,vardag och verklighet. Men att dina barn upplever att de gömmer sig i garderoben ser jag ingen förklaring till då de mest är i köket. Däremot hämtar kvinnan matvaror ur ett förråd. Kan det vara det förrådet som idag är garderob kanske? Det finns absolut ingenting att vara rädda för då dessa inte känns obehagliga på några sätt. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *