vem väcker mig? 2

Vem väcker mig? Datum: 2009-12-07 Från: Malin Fråga Vem är är det som väcker mig på natten eller har jag bara inbillat mig om att det är någon som vill mig något? Jag sover ingenting nu på nätterna för att jag vill veta vem det är som väcker mig eller om det bara var jag som inbillade mig. // Malin Älskar denna sida <3 >> Svar på frågan Hej Malin! Sov är mitt bästa tips till dig och du kan be personen ifråga att besöka dig i dina drömmar. Känns som en kvinna en släkting till dig! Härligt att du älskar Spökwebben! Du är inte ensam!:) Fråga: Kan du beskriva kvinnan lite mer om hur hon ser ut och hur gammal hon är på ett ungefär?// Malin

Hej Malin! Hon var ganska gammal när hon gick över, kutig av ålder och krämpor har nog haft det jobbigt de sista åren i livet med värk bla. Tror att hon levde på hem senaste året. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *