Vem-vad är på gården?

Hej. Jag heter Patric och bor i Njutånger på en gammal gård som heter prästtjärnsgården som min mamma och hennes kille köpte i mars. Mamma var med om en sak när hon vaknade mitt i natten av att det stod en gammal dam brevid sängen och att dom har hört kastruller på morgonen låta. Sen var min mamma inne på toaletten då en järn stång börja röra sej mitt framför henne. Det filma dom.Men sen har dom inte hört nåt och sagt att det inte är nåt här längre. Men ungefär för en vecka sedan börja jag känna mej lite frusen och iaktagen i början kändes det lungt.Men nu kan jag bara sträcka ut min hand bakom mej och känna kall luft trots att mitt rum ligger brevid pannrummet. Och hela tiden måste jag kolla bakom mej jag har själv aldrig sett nåt men jag känner någon närvaro. Jag har jämt hela mitt liv känt mej iaktagen vart jag än är alltid känns det som om nåt är brevid mej. Det känns som att ibland det finns något ont som inte riktigt klarar av att visa sej eller komma närmare mej på nåt konstigt vis. Vilja bara höra eran åsikt om det hela det är ett jätte gammalt hus sen långt tillbaka i tiden vi har hittat tidningar osv från 1800:talet. Tacksam för nån åsikt MVH//Patric

Hej Patric! Kan börja med att säja att mina guider varnar mig att länka till ditt hem pga de energier som finns där och jag känner även obehag och kyla över hela tangentbordet samt kyla framför ansiktet och längst ryggen(även fast jag sitter framför en dator)Så starkt påverkar energierna mig samt att jag blir yr och illamående – och jag är inte ens i närheten av där du bor! Det jag får sagt är att det finns andeenergier av tidigare boende på platsen som anser alla som är där utom de själva,är inkräktare!De har även kraften och styrkan att kunna matralisera sig om de så önskar och skapa fenomen som är synliga för ögat.Framförallt är det en man med hög hatt och brunsvart rock som är den mest irriterade.Kvinnan känner jag inte av. Det positiva som gör att jag "vågar" länka till dig är att du är omgärdad av skydd.Dels av din egen guide som funnits vid din sida under alla år och som du själv känner av(Den vill dock under rådande omständigheter inte kommunicera och det respekterar jag).Den agerar som en "vakt" gentemot dessa negativa energier så de inte ska kunna komma åt dig. Dels är platsen redan uppmärksammad av Ljusväsen sedan tidigare.Alltså med andra ord har någon bott där tidigare som uppmärksammat problemen med närvaron och bett om bestående hjälp och skydd för alla som kan tänkas bo i huset framöver. Denna välsnignelse är gjord av en präst som befunnit sig på gården,antingen som boende eller i "ärende" även om han inte lyckades fördriva dem. Jag får även sagt att de människor som bott där tidigare mycket väl känt till "problemen" men vissa har valt att inget säja av rädsla för att inte få huset sålt. Detta kan jag tycka är ganska fult gjort,dvs om man känt till problemet med närvaro som ställer till obehag och bekymmer. Det jag kan råda dig till så länge du tänker på i huset är att tex ha en bibel eller en annan helig skrift där du sover eller i det rummet du vistas mest för att markera att "du vet" och vill vara ifred!!! Jag kan också känna att du kan vara uppmärksam på din mentala,psykiska och fysiska hälsa och om du märker om du "förändras" med att få mardrömmar,bli trött och sjuk osv. Eftersom huset är gammalt och bär på en lång historia så är det svårt att få helt "rent" i sådana hus. Det bästa är att ignorera och sätta gränser och vara tydlig!Men som jag sa innan,skydd har du redan. Låter intressant att ni lyckats fånga in på film – om jag förstod det rätt.Är det ngt som går att sända in till spökvideos på denna sida? Hör av det om det är ngt mer du undrar över.Mina fingrar är isbitar och jag väljer därför att avsluta svaret här! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *