Vem var det??

Hej!! När jag var i min trädgård såg jag en person som stod i mitt sovrum vid fönstret.Personen drog sig backande tillbaka. Då jag bor själv undrar man vem det är.Kan du "se" vem det är??? Tycker det är konstigt jag inte blev rädd.. Tacksam för svar… Mvh Christian

Hej Christian! Verkar vara en kvinna, medelålders. Hon känns knuten till huset men jag är inte säker. Hon verkar leta efter något eller så håller hon bara koll på dig så att du gör "rätt" i hennes trädgård. Hon vill inget illa men är lite envis och ego vad gäller hus och trädgård. Du kan säga till henne att lämna dig ifred och det borde hon göra men det är bara om du vill annars har du ett eget "spöke"- kan vara trevligt sällskap ibland!:) Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *