Vem var det?

Hejsan! Jag har upplevt och sett många "övernaturliga" saker i mitt liv. I det hus jag växte upp i spökade det mycket (knackningar, vålnader mm.!) Jag vet att jag är känslig och mottaglig av "spöken", vilket skrämmer mig ibland och jag försöker att "sluta mig". Men jag undrar över en sak som jag alltid funderat på…det var nämligen så att för något år sedan så bodde vi (jag, min man och vår son) i vår lgh i Haninge. Och en natt när jag precis hade somnat, så kände jag att någon satte sig på sängen på min sida. Jag liksom sjönk ner (precis som om någon sätter sig på sängen). Men jag blev rädd och vågade inte titta. Men jag har alltid undrat, vem var det? Vad ville han/hon? Är det samma person som rev ut alla kläderna i garderoben en natt? Mvh Tess-80

Hej Tess-80! Det var en kvinna som satt på din säng och hon känns som en släkting till dig. Hon visade sig som hon såg ut när hon gick bort och som ca 30 år. Hon säger att du vet vem hon är och att du pratar med henne ofta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *