Vem var det?

När jag var i tolv års åldern låg jag i min säng och kunde inte sova. Jag var extremt mörkrädd och trodde på allt vad spöken och andar var. Jag log och tittade ut i rummet och då jag för blicket mot nedre änden av sägen ser jag en man som står där. Han var lång och bar en vandrings stav. Han var inte så gammal men såg ut att komma från en helt annan tid. Det jag också reagerade på att han hade ett lejon med sig. (kan ha vart en hund, men är ganska säker på att det var ett lejon) Jag blev lite rädd först, men kände mig ändå trygg och jag somnade jättefort sen. Min mamma vill gärna vara medialisk och har släktingar som är det så hon förklarade för mig att det kan ha varit min beskyddare. Är det möjligt?

Hej Ninni! Jag kan tyvärr inte få fram någon information när jag länkar till dig, men min guide bekräftar din mammas åsikt att denna man är en av dina guider och att han faktiskt har ett lejon då han är magiker och kan tämja vilda djur. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *