Vem var det??

Hej EeWee. Hoppas allt är bra med dig,och jag tackar dig för att du finns till för oss på spökwebben. Alla dina svar jag fått av dig har betytt så mycket för mig på min resa till ett bättre liv. Jag undrar om du kan svara på vem det var som väckte mig inatt. Jag vaknade av att någon tog tag i min högra handled. Jag blev alldeles klarvaken och kände att någon var där, men jag såg ingen. Jag kände en varm och lugnande känsla i hela kroppen, så därför så kunde jag lugnt somna om. Men jag har aldrig blivit väckt på detta sätt i hela mitt liv förut. Min förhoppning är att du ska kunna få fram vem det var. Varma kramar sänder jag till dig. Bibban

Hej Britt-Marie! Tack för dina fina ord och att mina svar hjälpt dig på något sätt det gläder mig att höra. Det var "den korte lille mannen" som ville få din uppmärksamhet "för ngt i köket" men vad det handlar om vet jag inte eller får jag inga svar på. Jag förstår om du blev förvåndad men det är inte ovanligt att guider eller beskyddare kan väcka en på drastiska sätt. En av mina guider brukar smälla till mig i huvudet med en dunk när hon tycker det är dags att "prata" även om klockan är fyra på morgonen. En annan petar mig envist i ryggen med fingret och ytterligare en annan kan lägga sin stora hand på mitt huvud tills jag vaknar av att jag rör vid mitt huvud och med min egen hand känner en stor hand på huvudet. Jag vänjer mig aldrig utan blir klarvaken direkt om än irriterad. Vet du inte vem denna lille man är?Han är ngn slags guide/beskyddare till dig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *