Vem var det?

Imorse somnade jag till för en stund och vaknade upp med ett ryck.Jag hörde någon sa högt och tydligt"JAG ÄLSKAR DIG",men jag kände inte igen rösten.Och så kände jag att någon satte sig i fotändan i soffan där jag somnat.Vad eller vem tror du att det var som sa så?Tror du att det var en ande?Nära detta hus ligger en kyrkogård.Jag brukar ofta vara med om övernaturligt.Hoppas du kan svara.Tack på förhand!

Hej Carina! Det var Sebastian som ligger begravd på kyrkogården. Du liknar den kvinna han älskade. Om jag vore du skulle jag gå ut på kyrkogården och söka efter personens namn bland de äldre stenarna från slutet av 1800talet. (får tyvärr inget exakt årtal då denna man inte är hos dig nu och jag inte vill göra min röst hörd på en kyrkogård av kanke förståeliga skäl eller skicka min guide att visa sig där då det blir en länk hem till mig…). Hittar du graven kan du tända ett ljus och lägga en ros eller vitlilja där och be för att han får ro och får hjälp att förenad med sin kvinna på andra sidan. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *