Vem var dom?

Hejsan, För snart 2 år sedan låg jag och pratade i telefon med min syster, kl var 03.16 när vi pratat klart och jag lade mobilen vid kudden och vände mig med ansiktet mot väggen.. hörde att dörren till mitt sovrum öppnades vände mig om och hann inte mer än lägga mig på rygg förren 3 svarta "gestalter" kom in och ställde sig runt sängen. Dessa gestalter var svarta, ca 20 cm ovanför golvet och känndes elaka och kalla på något sätt. Jag blev jätterädd och försökte ta mig upp från sängen, men det gick inte. Eftersom jag inte kunde röra mig fick jag panik och skrek allt vad jag kunde men ingenting hördes. Dörren öppnades igen och dom svarta gick ut och in kom en vit likadan istället Den slängde ut något glitter över mig och jag kunde röra mig igen. Jag var inte alls rädd längre! morgonen därpå tänkte jag på "drömmen" jag haft. MEN jag hade glitter i sängen.. jag bokstavligen talat HATAR glitter ( det finns överallt och det kvittar hur mycket man än städar så försvinner det inte) Vad hände? Vem var dessa 4 gestalter? Vad ville dom? Kan nämna att det spökar i huset och har gjort sen vi flyttade in, men det har ALDRIG varit något som gjort att vi kännt oss hotade på något sätt.. bara trevligt med extra familjemedlemmar=) efter den natten har det ALLTID hänt något exakt kl 03.16 tex lampor tänds, dörren öppnas, tv startar osv. Trodde de va sömnparalys men var kommer då glittert ifrån!? Snälla hjälp mig få ett svar

Hej! Jag kan faktiskt inte ge dig något riktigt svar. Jag kan känna att detta handlar om dig och ditt liv.Du mötte dessa väsen i ett vakendrömtillstånd.Det är då dessa brukar visa sig.De svartklädda är inga vanliga andar utan andra väsen av mörkerart och brukar dyka upp för att få människor att känna sig tvungna att göra val. Den som du upplevde ljus är en humanoid dvs en slags utom art som ville påvisa att positiva val styr framtiden liksom alla val. Vad de ville dig är oklart för mig.Jag kan inte länka till dem då de inte vill det. På något sätt handlar det om val.En slags kamp om vem du ska vara,vad du väljer,vilka energier du väljer i ditt liv.Även om valen är obekväma och jobbiga så är de i slutändan bra att inte alltid välja enklaste utvägen. Genom tiden påminns du om detta.Vad talade du och din syster om?diskuterade du något du ska göra? Vad glittret har med saken och göra kan jag faktiskt inte svara på då jag inte kan se det.Tyvärr.Jag hoppas du fick någonslags klarhet i det hela även om jag inte var till stor hjälp här.Tyvärr. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *