Vem var här?

Hej! Inatt hände något som var obehaglgigt. Jag hade somnat och vet inte hur länge jag sovit då jag blev väckt av att mitt täcke lades lades över mig, eller om det lyftes. Jag vaknade till en tusendels sekund. I alla fall tror jag att jag vaknade,och upplevde att mitt täcke lades över mig men inte låg mot min kropp, och det var isande kallt mellan täcket och mig, samt att jag la min högra hand på min vänstra axel och var så kall så jag skulle lika gärna ha kunnat varit naken på ishotellet. Jag tror att det var min egen hand i alla fall. Hur som helst var det inte en behaglig upplevelse, och då det nu inte är kallt ute och jag sover med stängda fönster kan jag inte ha frusit som man kan göra vinterhalvåret med fönstret på glänt. Undrar om du kan se vem som var här och vad det var som skulle förmedlas.. Dessutom låg jag på rygg vilket är mycket ovanligt. Lite läskigt faktiskt.. Hoppas på ett svar.. ha det så gott. Zuzanne/ shadows.

Hej Zusanne! Det du beskriver är lite knepigt att länka till då energin inte är kvar och det är ganska "privat", men… Jag får sagt att du inatt gav dig ut på en astralresa och pga den känslomässiga oron du har inom dig sökte dig ut på områden eller plan/svärer med mer instabila energier. Alltså ett astralplan där oro och ickebearbetade,oklara,desorienterade känslor och avtryck samlas en sk "skräp dimension"(för att förenkla det hela). Vissa känslor är av och grundar sig i "obearbetade sexuell art". Jag vet att jag är till viss del tydlig här, men ska ändå försöka hålla det "privat" för din egna skull då jag ändå tror du vet inom dig vad det handlar om nu när jag tar upp det. På denna plan finns vissa enegier och väsen som kan dras till en människa som hamnar där i sina tankar och drömmar. En av dem man kan stöta på är Pan.bla.(och även andra väsen av både sexuell och känslomässig natur) Inatt hade du ändå skydd av både Heliga Ljusväsen och guider som såg till att du vaknade då denna energi som följde med dig från detta plan försökte eller hade i tanken att göra "närmanden pga dina oberabetade känslor". Jag tror du är medveten om att du inte är "färdig" känslomässigt med vissa upplevelser och omedvetet astralt drar dig till dessa "känslornas sumpmarker". I natt kände du närvaro av både de som försökte skydda dig och dels den energin som ville närma sig dig. Nu "hände inget" pga att du blev skyddad.(Mer än det du hann uppleva). Det är därför viktigt att du medan du bearbetar dig själv och ditt inre,innan du lägger dig bestämmer och ber om skydd så att du blir väckt INNAN du ens kommer i närheten av dessa svärer. Och att du inatt innan du lägger dig även "stänger alla vägar åt det hållet", ifall något ligger öppet som en astralportal åt det hållet. Då kommer du slippa uppleva detta igen. Glöm inte ATT du är skyddad! och när jag nu säjer detta gör jag det inte för att skrämmas.-Det hade kunnat bli betydligt obehagligare men…nu reagerade dina guider med snabbhet och omtanke och det blev "bara" det du upplevde som hände. Jag tror du förstår "det underliggande" jag menar men inte skriver ut mellan raderna och är det något som är oklart får du höra av dig! Men nu är du medveten och kan stänga vägar,rena,skydda och vet var det kommer av och då inträffar det inte igen om du ber om hjälp. Jag har själv varit i dessa "träskmarker" och vandrat och vet en del om vad som finns där och vad som kan sedan hända och upplevas… Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *