Vem var här?

Hej Ville dela med mig av en händelse jag tänkt på i många år. Vi bor i en lägenhet sedan 15 år tillbaks och från första stund har märkliga saker skett. Mystiska drömmar,saker går sönder,åtskilliga lampor går sönder eller exploderar,konstiga telefonledningar mm. Jag började drömma sanndrömmar direkt,som tyvärr slog in. Har alltid haft en "känsla" sedan barnsben,men detta var riktigt påtagliga saker. En morgon vaknade jag av att det stank rödvin i vardagsrummet. Vi dricker nästan aldrig o barnen var spädbarn. Jag gick in i rummet och under vårat gamla vitrin skåp (där vi förvarar all alkohol) var det fullt med rödvin utspillt o sedan var det stora droppar ca 1m meter bort. Jag blev väldigt rädd när jag såg detta och fundersam,ingen har ju varit uppe! Jag tog ut flaskorna i skåpet och ställde dom i diskbänken,för att kolla vilken ut av dem som ev läckte! Skåpet var alldeles sönderfrätt där vinet runnit ut…. Det som skrämde mig mest,var nog att ingen flaska läckte eller var trasig……? Torkade rent och ställde tillbaka allt och det har aldrig hänt igen. Men vad var det och varför?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *