Vem var jag?

Hej igen, vill tacka för en super bra sida! Jag har en fråga angående mitt tidigare liv, om jag nu har haft ett? Jag är en tjej på snart 19 år. Mina intressen är att sjunga, att vara till en hjälpande hand för de som har det sämre än andra. Jag gillar inte krig och våld. Är intresserad av att läsa självbiografer och stora saker som har hänt i livet, bla förintelsen som är ett berörande ämne. Har väldigt svårt att se sådana filmer som handlar om just förintelsen och andra orättvisor och drömmer oftast mardrömmar efter att ha sett sådana filmer eller dokumentärer. Annars är jag en glad och vanlig tjej som alla andra. Dagens mode intressrar mig inte men däremot klassiska stiler.

Hej! Det jag får upp är Amerika, kolonialtiden, slaveri.. Du levde i en familj i medelklassen. Ni hade slavar och din far var ofta grym mot dem men du försökte alltid göra det rätta för dem! Du var en bra sjuksköterska som tog omhand om både människor och djur. Du blev bortgift för att marken skulle utökas, din man gav dig två barn men sedan var du inte rolig mer- men du blev inte bitter över det. Du levde längre än din man och du dog gammal på din gård med många runt omkring dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *