Vem var skuggan?

Hej igen EeWee! När min sambo stod inne i duschen och jag hjälpte honom, så tyckte han genom badrumsspegeln en svart skugga svisha förbi genom vardagsrummet. Han sa att det stod ungefär vid ett av elljusstakarna och att den var tydligen ungefär lika lång som jag ( jag själv är 168 cm ) och att det såg ut som en kvinnokropp. Vem kan det så ha varit? Var det Eriis han såg, eller var det nån annan guide eller nåt naturväsen? Jag själv såg då ingenting då jag stod med ryggen mot vardagsrummet. Men jag tror på vad det är han säger. Eftersom jag frågat i sambons namn, så undrar han vem det var?

Hej Linda! Jag kan inte uppfatta vem/vad det är men jag får iallfall sagt att det inte var din guide. En guide brukar heller inte visa sig som en skugga som sveper förbi eller visa sig i den formen överhuvudtaget. En guide är inte speciellt angelägen om att matrealisera sig överhuvudtaget utan brukar mest ses i dröm,visionsaktigt,med det mediala seendet. Det är bara vid synnerliga tillfällen de verkligen visar sig för ögat och då har de oftast en bra andledning. Och då är de rena i sin energi,klara i sin form och "lyser" pga dess kärlek,trygghet och inre frid, man "ser" att det inte är en "vanlig ande". Eftersom jag inte kan uppfatta vad eller vem det är kan jag bara spekulera i att det antingen är en ande eller ett naturväsen som uppenbarligen har som syfte att din sambo ska se denne. Han får vara uppmärksam och se om den dyker upp igen. Det är inte säkert du kommer se denne om den "tillhör" honom. Ni får återkomma om det blir ngt mer. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.