Vem/vad är det i huset?

Hej! Vi har en 2-årig dotter som vaknar varje natt runt 01-02 o sen inte får någon ro o inte vill sova själv i sitt rum, spec. min fru känner av något där inne på nätterna. I källeren så känner man mycket obehag, o när man är i duchen så känner man sig mycket iaktagen.Min fru o den älsta dottern som är 13,har sett någon i hallen när de har kommit upp för trappan (har inte varit någon där). igår så var jag ute på gården o grejade,tittade jag in i vårat sovrum så såg jag blomman vajade så som om någon hade stött till den,o jag vet att det inte var någon där, vet inte om jag inbillade mig härom veckan, men tyckte det kändes som någon tog på min axel i källaren. om du vill kolla mer info, så har min fru skickat in en fråga o fick svar den 6/1-08 o hon heter Pernilla. Mvh Magnus

Hej Magnus! Jag ska vara helt ärlig här.Efter att jag även läst din frus fråga skapade jag en länk till huset och fick hjärtklappning,blev illamående,yrsel och blev tvungen att snabbt släppa länken för att gå ut och hämta frisk luft. Jag skulle aldrig få lugn och ro i DET huset!!! Känslorna som välde över mig den korta stunden jag höll i länken gav en känsla som var riktigt obehaglig och i slutändan skulle slutat i panikångest. Där finns en ande som är av manligt kön som är fruktansvärt negativ och fullständigt oresonlig.Han har valt att hålla sig borta från ljuset och är ganska mörk i sin karaktär,alltså negativ,elak. Det är väldigt mycket känslor i omlopp.Min första tanke var att ni kanske fått problem med ett väsen som alltså inte i grunden är en avliden ande,då dessa kan ge just dessa obehagliga symtom men min guide säjer inte att det är så och att jag inte ska dömma så snabbt. Samtidigt väller känslor av enorm sorg och ensamhet fram.Denne man har pga sitt liv och sina handlingar dömt sig själv att han inte är värd att gå till andra sidan.Varför han befinner sig i huset blir oklart för mig. Det bästa vore att ni får hem ett kunnigt seriöst medium som verkligen kan både bekräfta och kommunicera med denna ande och få honom att förstå sitt värde. Att få honom över till andra sidan.Det ni själva kan göra är att tex tända ett ljus där hans närvaro är som starkast och symboliskt be fader vår.Be Rätmätiga Heliga Ljusänglar ställa sig vid ljuset för att visa honom vägen till andra sidan. Det kan hända att han vägrar följa dem pga sin fria vilja men det är värt ett försök.Det handlar oftast om att visa medkänsla,bekräfta deras närvaro och visa en väg(tex genom tänt ljus) till andra sidan. Det bästa vore om ett medium kunde göra detta för att samtidigt förklara förklara för honom "varför". Vad gäller din dotter så ser hon denne man och upplever honom hotfull även om han inget gjort mot henne.Barn känner ju av om deras energi är vänlig eller ej.Det bästa är att ge henne trygghet genom att under tiden deet är såhär byta rum,eller att hon får sova med er. Sedan finns det även närvaro av andra energier men de "försvinner" då denne man tar så mycket utrymme och fyller hela huset med sina känslor.Det är alltid lättare att få svar varför osv när man är på plats.Jag hoppas ni kan finna en lösning med hjälp av ett kunnigt medium. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.