Vem/vilka är dom – Fråga besvarad 2014-09-24

Hej.
Här spökar det nästan dygnet runt.Har sett skuggor samt så märker vår katt av dessa som verkar gilla vårt hem.jag har en skugga på min högra sida undrar förstås också vem detta kan vara?

De kommer från hallen. Katten som alltid sovit vid mej har placerat sig på samma fläck på hallmattan som om han väntar på någon. Man ser sen på honom att någon är här b l a som om han leker med nån. Hoppas verkligen du kan hjälpa oss.

 

Fråga besvarad 2014-09-24

Hej!

Det låter som du upplever att du har “spöken” omkring dig i ditt hem och att din katt också verkar tycka det. Skuggor och flimmer i ögon vrån eller som du berättar: att din katt reagerar på en specifik plats eller fläck på hall mattan. Jag kan tyvärr inte uppfatta eller känna något speciellt när jag tonar in på din energi eller i ditt hus eller till katten… Jag kan inte känna någon aktivitet av “andar eller spöken”. Så jag måste nog vara helt ärlig här och berätta att jag inte vet vad jag ska svara då jag inte kan fånga upp något speciellt som får mig att reagera med “ok här har vi något övernaturligt på gång”.
Har du prövat med att själv fråga den skugga du säjer at du sett “vem är du?” och se om du får någon reaktion till baka till exempel med knackningar i väggen eller andra fenomen.

Om det händer något mer så får du gärna höra av dig igen då …just nu kan jag som sagt tyvärr inte känna något men !!!.. det behöver inte betyda att din upplevelse inte stämmer. Det kan vara så att  eventuella andar eller spöken som bor hos dig håller sig undan idag från mig. Det kan också vara så att det handlar om att du har naturväsen hemma hos dig och att jag just nu inte kan nå dem eller känna dem. Jag röstar för att detta handlar om naturväsen som du har på besök till och från. Fråga katten…vad säjer hon om saken    … 😉

 

Jag hittade en lite små kuslig men små trevlig ” spökvideo” på internet som jag delar mest på skoj med då det handlar om hur djur kan reagera konstigt på övernaturligt eller spöken eller ja…vad det nu är som katten i videon reagerat på…
 “Our Cat Can See Ghosts?”


 

Du får höra av dig igen om det händer något mer eller om du vill skriva om dina upplevelser eller de fenomen du och din katt upplever så får  jag göra ett nytt försök att lösa mysteriet.

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *