Vem/vilka finns hemma hos oss

Hej! Jag har flera gånger kännt mig iaktagen av någon speciellt när jag duchar. Ibland så lägger även min hund sig utanför bad rummet och morrar. Min son brukar väldigt ofta leka med sina "kompisar" och jag har inte lagt så stor vikt i det hela för det är ganska så naturligt att ensamma barn har "låtsas" kompisar men vid fler och fler tillfällen så börjar han ifrågasätta olika saker som varken vi pratar om eller de i skolan pratar om. Bland annat gud och djävulen jesus, ibland säger han vad som står i biblen. Han säger att den ena heter Jinx och den andra heter Johan.Vår son har även börjat ljuga mer och mer den senaste tiden, kan detta ha med det att göra? (Vår son är 8 år ska bli 9. Hans pappa är inte troende, jag är troende till viss del om man kan säga så.) Även min sambo har börjat märka en del märkliga grejer som händer här hemma som ex, knarrningar i golvet, lampor som tänds och släcks även att vissa saker försvinner. Är det en och samma "ande" eller är det flera olika? Mvh Henny

Hej Henny! Det som sker hos er är att någon försöker få er son att dela deras värderingar som de växte upp med och detta får ni inte tillåta! ni måste genast se till att Jinx och Johan släpper taget om er son. Ni kan göra det själva eller få hem ett medium. Vill ni få vägledning i hur ni kan göra skriv till min mail.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *