Vem/vilka har jag vid min sida?

Hej, Jag har en liten fundering om vem/vilka jag har med mig vid min sida. Jag har alltid haft en känsla av att jag på något sätt har min mors farfar Artur med mig. Skulle gärna vilja veta om detta stämmer + att jag vill veta vem mer som finns med mig, typ skyddsängel eller hjälpare. Mvh Tomas Wernh

Hej Tomas! Jag vet inte om mannen som framträder är din farfar men denne man visar sig och tar plats direkt är ca.175 lång,spänstig kroppsbyggnad och har väldigt ljusvittgrått hår. Han är i 85 års åldern(om inte äldre) och känns väldigt varm,vis,stolt och praktisk. Han är dock misstänksam mot min länk till dig och "fnyser" åt mig. Vad jag förstår är detta en släkt till dig då han bär din släktledsignatur. Han har varit på andra sidan och vänt och kan även anta "sitt ungdoms utseende" men visar sig gärna som äldre då han anser att "mognad växer med åldern" och att "man ska vara stolt över sina rynkor" och han skulle "inte för en dag vilja vara ung igen utan trivs i sin ålder". Hur som helst så har han humor och jag gillar honom även om han fnyser åt min närvaro och undrar vad jag är för "toka".;) Något som känns igen?Han vill inte ge något namn. Vidare kan jag uppfatta att du har tre Guider och ett Ljusväsen(en slags ängel).Dessa vill dock inte framträda och här och nu utan det är det denne äldre man som tar all plats. Med tanke på att du har ett Ljusväsen undrar jag spontant "Håller du på med healing?". Eller om du har ett yrke som går ut på att "hjälpa människor"/djurvård/naturvård. Du behöver naturligtvis inte svara på detta men har man Ljusväsen vid sin sida så brukar man ägna sig åt liknande eller kommer att ägna sig åt sådant. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *