vet inte om jag redan har frågat…

hej! jag vet inte om jag redan har frågat dig detta (jag har väldigt bra minne, men kort^^) så jag frågar nu (igen?) om det går bra=) jag undrar om nån kille i min klass gillar mig? jag vet att en kille gillar mig men vill veta om nån annan gillar mig? jag har rätt så dåligt självförtroende när det gäller utseende har alltid trott (kommer antagligen alltid tro..) att ingen kille nånsin kommer/har gillat mig… vore jätteroligt om jag fick höra att någon (utom klassens tönt…) gillar mig. om du skulle se att någon gillar mig kan du försöka beskriva hur han ser ut? behöver inte vara så detaljerat bara lite om typ hårfärg och så… ha det jättebra! kram alizzz =)

Hej Alizzz! Du har många blickar på dig men det känns som om de är lite "rädda" för dig! Du har en del runt dig och jag kan inte förklara hur var och en ser ut men det är mörka och ljushåriga killar. Du kommer att ha ett förhållande inom en snar framtid så du behöver inte oroa dig!:) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *