Vilka är det..

Hejsan! Vill först och främst tacka för alla snabba svar..=) min fråga gäller en tidigare fråga. Jag skrev till dig om aktivitet i mitt hem. Jag fick via mailen ett dokument på rening som jag utfört. Det har blivit lugnare, men det finns fortfarande saker kvar. Under julen så bodde vi inte hemma, jag kom hit varje dag för att mata katterna osv. Jag märkte att varje gång jag varit här hemma så blev jag på dåligt humör. Precis som om något påverkade hela min sinnesstämmning. Hade min syster med familj boendes i huset under jul och hon uppfattade steg, röster mm. Och hennes äldsta son sa första kvällen innan han somnade, att här kommer jag drömma mardrömmar. På nätterna har det varit lite lugnare nu. Vi är noga med att stänga sovrumms dörren, och det har faktiskt hjälpt en hel del. Men för någon vecka sen så vaknade jag mitt i natten av nån anledning. Somnade om nästa direkt, men jag kommer ihåg att jag tänkte för mig själv att: Ja ha, är du här nu igen. Fast jag har inget minne av vem eller vad jag syftade på. Nu har jag alltså börjat vakna på nätterna igen, och det är samma sak som tidigare. Jag fokuserar på dörröppningen in till sovrummet. Jag undrar alltså finns det energier kvar, eller inbillar jag mig bara? Kan jag få bort det helt själv, eller behöver jag hjälp av någon med mera erfarenhet? Vill dom något speciellt? Jag har inget emot att dom finns här så länge dom respekterar min önskan om lugn och ro under nätterna. Sen skulle jag gärna vilja slippa känslan av obehag som dyker upp ibland. Och sen vill jag ju inte att det ska finnas andar här som kanske vill men inte kan ta sig vidare.. Sen finns det ytterligare en sak med det här som jag funderat ett tag över. Ibland när det hörs ljud här, steg, röster, musik osv. Så går det inte att lokalisera ljuden. Även om man följer ljudkällan så är den aldrig nära. Tidigare när jag upplevt ljud fenomen så har jag kunnat lokalisera det till ett ex ett rum. Men nu går det inte. Så vad kommer ljuden ifrån? Bryter som igenom från nån helt annan atmosfär? Ursäkta att det blev så många frågor i en, men jag försöker bara förstå vad som händer och sker.. Kramar från Johanna.

Hej Johanna! Kan du göra en rensning till så är det bra då det kan vara svårt att få bort allt första gången. Blir det inte bättre hör av dig igen så ska jag försöka hjälpa dig få över dem till andra sidan. Musiken odyl är förknippat med dina besökare därför är det svårt att se var det kommer från. Rena en gång till och hör av dig om det inte hjälper då ser vi till att de kommer över till andra sidan! Kram! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *