vilka är dom i vårat hus?

Hejsan! Vi har som sagt en fråga till Eewee Min man och jag köpte ett hus för snart 1år sen, byggt 1947. Min fråga. Vi har känt olika lukter te.x piprök,nybakade bullar i ett av rummen som vi för närvarande använder som datarum men ska göras iordning. Min man såg en orb fara fram över rumsbordet en kväll när inte jag va hemma. Jag känner ibland att det finns nån som går omkring och tittar vad jag gör. hör mummel och steg ibland. Vår hund reagerar emellanåt och tittar uppåt mot taket. Saker försvinner här. Jag har en fin guldring som bara har försvunnit, ingen vet var den är. Snälla snälla, är vi knäppa och inbillar oss att det finns någon här . Han stör oss inte men vill veta vem. Kan du se vart ringen tagit vägen. Jag är ledsen över ringen, den var min mammas som jag ärvt och betyder mycket för mig Snälla hjälp Tack på förhand om du tar dig an det här Kramar på er och tack för att ni finns Gun-Marie

Hej Gun-Marie! Jag tänker ställa en motfråga. Vem är Erik Salen/Shalin/schödin (kan ej stava efternamnet)…? Där har du namnet på den andeman som finns kring er i erat hus och verkar ha något sammanband med huset eller platsen huset står på. Han visar sig i 65års åldern,bruna byxor,rödbrun skjorta och har en pipa i munnen,gråbrunt kort hår och blå ögon. Han känns inte speciellt ålderdomlig utan att höra till 1900talets mitt. Han vill inte komunicera men jag kan se honom vanka av och ann i era rum och då speciellt i köket där han sedan står och röker pipa och tittar ut genom fönstret.Mot gården. Där finns även en kvinna i hans ålder som är väldigt tystlåten och rätt "dimmig" så jag har svårt att urskilja hennes uteende då hon är betydligt svagare i sin energi. Hennes namn kan jag ej heller uskilja. Mannens energier är mer tydliga. Jag känner dock ingen direkt obehag av någon av dem mer än själva "olusten" av att ha en sådan tydlig närvaro i sitt hem. Jag får heller inga svar varför han eller kvinnan är kvar,men de verkar höra ihop. Det verkar mer som om de "fastnat" pga inrutade vanor och av någon anledning valt att hålla sina energier kvar. Det finns även sk "minnesavryck" i huset dvs inte direkta andar eller närvaro av andar utan det är minnen,känslor och händelser som "fastnat" i huset och som ett band rullas upp om och om igen. Jag kan ändå inte säja att jag känner ngt sk "obahag" av detta heller, men jag kan förstå att det kan upplevas som mer närvaro än vad det egentligen är när det både är minnesavtryck OCH två andar och då kan det vara lätt att blanda ihop detta. Dessutom förstärs intrycken av att ni båda är medialt öppna och känner av energier. Jag är inte ens säker på att andra som bott i huset märkt så speciellt av närvaron som finns eftersom de kanske inte ens märkt av det. I erat fall upplever jag att det finns två alternativ.- Lära sig samsas med andarna och acceptera att de finns där eller försöka få tag i ett seriöst medium som kommer hem till er och vänligt men bestämd förklarar för dessa två att det är dags att släppa taget om huset och gå vidare. Angående ringen så uppfattar jag att andekvinnan har ngt med saken att göra och att den ligger i en ficka,en jackficka eller en förklädesficka. Någon form av ficka i ett plagg eller i ngn slags upphängsanordning av tyg. Men…ni inbillar er inte. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *