Vilka är mina guider?(och du har" tur" för jag har en notering på en lapp vid datorn!…)

Kan du se hur många guider jag har och vad dom heter? Om dom framträder för dig! Kram på dig.

Hej Anellie! Nej det är inga guider som vill framträda på den direkta frågan. Jag/vi har förklarat i inledning till frågespalten att det ibland inte går att svara på direkt frågor om justt guider och varför. Jag har upptäckt att vissa guider har en förmåga att dyka upp flera dagar senare än när jag läser frågan…och oftast när jag inte är medialt uppkopplad utan gör annat eller sover. Men nu är det så att det ligger en lapp vid datorn, som legat här säkert mer än två veckor, då en ung kvinna (30 års åldern)från afrika dök upp här någon gång på natten och presenterade sig som "Etrei´a". Jag vill minnas att jag reagerade då hon var väldigt ljus i hyn(dock brun) för att vara från afrika. Kort smålockigt /krulligt hår i en röd turban och vackra färgglada kläder i tyger som virats runt kroppen. Och vackra pärlhalsband i mängder på armar,ben och runt halsen och stora hål i öronen där hon satt "bitar" av trä. Hon verkade glad ,vrig och pratade oavbrutet i säkert 15-20 min. På den lappen står "Denna guide med position tre tillhör en Anellie på spökwebben och kallas sig "Etrei´a" och är från afrika"… Jag vet att hon pratade mmycket och vad som upplevdes länge, men…. eftersom det var vid fyra på morgonen ORKDE jag inte lyssna och kommer ärligt talat inte ihåg vad hon pratade om,bara hur hon såg ut- men tog iallfall papper och skrev ner en lapp. Nu när jag såg denna fråga och ditt namn kände jag att "signaturen mellan lappen,guiden och dig" stämmer, så hon tillhör dig. Hon är alltså den trejde guiden vid din sida, vilket betyder att du har ytterligare en som står dig närmast och en till(nr2) men dem kan jag inte uppfatta eller få någon information om då de inte vill framträda här och nu. Inte heller denna kvinna vill framträda,men eftersom hon dykt upp tidigare så är det inte omöjligt att hon söker kontakt igen,fast på en annan tid,antagligen när jag gör något annat. Kan bli så ibland och nu har jag iallfall satt i system att skriva små lappar och anteckningar och har det liggandes lite här och där…;)tills rätt medlem på frågespalten är på tråden eller dyker upp med en fråga. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *