Vilka är mina skyddsänglar?

Hej EeWee! Kan du se vilka skyddsänglar jag har! Jag har inte råkat ut för en olycka men jag vill bara veta! Hoppas på svar/Kevin

Hej Kevin! Du har tur att någon framträder för det gör de oftast inte på direkta frågor.(vilket jag förklarar i inledningen till frågespalten). Vid din vänstra sidan finns en guide som kallasr sig "Kirk"(kan också vara "dirk" då han har "österikisk accent" jag inte riktigt kan förstå), en ung man som i sitt liv var musiker och älskade toner,noter och musik. Och som sk "skyddsängel" finns en äldre kvinna som jag uppfattar som en släkting till dig. Hon "känns som mormormorsaktig" även om hon varken bekräftar eller uppger namn. Hon visar sig som en ca 165 cm,inte så lång äldre kvinna med grått halvkort lockigt hår och klädd i grå kofta och begie kjol med ett par speciella träskor/tofflor. Hon brukar finnas vid din sida men inte alltid, då hon normalt är på andra sidan och där har ett yngre utseende. Hon tycker om katter,att sticka och lösa korsord och bar läsglasögon när hon levde och hon älskade att arbeta med trädgård och framförallt rosor och liljekonvaller. Kanske du kan känna igen och lista ut själv vem detta är från din släkt som vakar över dig ibland. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *