Vilka är mina totem och skyddsdjur?

Hej Igen Jag undrar bara av nyfikenhet vilket eller vilka toten/skyddsdjur jag har. Framträder inget är det ok. Men katter har alltid legat nära hjärtat, och även hästar. Ha det bra Jenny med katterna

Hej Jennya! Jag har nu öppnat och läst denna fråga vid ett par tillfällen för att "vänta in ditt totemdjur", men blir så full iskratt av det jag ser så jag har varje gång tänkt "nä det kan inte stämma" men nu är det fjärde gången på raken och den sitter envist glad i hågen kvar…en liten jättesöt brunsvartbegie fläckig minigris! Jag har aldrig sett detta djur som eller tänkt på som ett totem djur.Därför vet jag inte heller vad den står för eller varför den så glatt finns runt dig. Tyvärr kommer varken katter eller hästar, men denna minigris sitter envist kvar och är så otroligt glad och sprider sådan livsglädje. Är du säker på att du inte haft detta som husdjur?eller någon du känt? Tyvärr kan jag inte kommunicera med denna gris just nu för det naturväsen jag brukar be om hjälp har gått iväg.(med just djurandekommunication) Antagligen har du fler totemdjur av andra arter men det är just nu bara denna som visar sig och tar väldigt mycket plats med sin energi. Och allteftersom jag har en länk till den blir jag mer och mer fundersam om den verkligen är ett totemdjur eftersom jag uppfattar bilder från en bondgård med många olika djur/typiska för just bondgårdar)får,lamm,möss,sorkar,grisar,svin,hästar,kor osv och detta är vad grisen förmedlar… En liten bondgård i småland med flera små hus i ett litet eget "bysamhälle". Tydligen fick den gå fritt där. Och den verkar känna dig väl. Jag blir alltemer fundersam och säker på att denna gris har varit din,om inte i detta liv så i ett föregående tidigare liv. Den bär energi av din signatur som kan tyda på att du ägt den. Och den kan circuskonster.Rulla runt,sitt fint,ligg ner,snurra runt,vacker tass osv Det är nämligen vad den visar här och nu. Detta blev synnerligen underhållande och kanske än mer förvirrande för dig,men…så kan det bli.Man frågar en sak och svaret leder fram till något annat. Hur som helst är denna gris din beskyddare,enligt den;) Du får fundera på detta och åtekomma om du kommer fram till något intressant,eller ngt du känner igen. Eftersom den vill ha så mycket uppmärksamhet här och nu kan jag inte se några andra totemdjur. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *