Vilka klirrade i lampan?

Hej Eewee. Hoppas du får tid att svara på detta då det känns ganska viktigt för mig att veta vad det var…. Jo det var så att jag var hos Orakel – brud och fest i arbrå den 6 juni och testade min brudklänning inför bröllop i juli… och när jag stod och tittade på den i spegeln sa min blivande svärmor att klänningen var typiskt mig och att jag var jättevacker i den, precis då klirrade det till i kristallampan ovan oss, precis som om ngn slog till i den, kändes som om det var ngn av mina guider (pappa kristoffer eller gammelmormor frida, som ville hålla med… stämmer det? kan du se ngt om det? Vore vigt tacksam, det skulle värma mitt hjärta så om min känsla var rätt! Tack på förhand och hoppas du njuter av din tid när du inte är medial sen! mvh Carina

Hej Carina! Ja jag får bekräftat att du är uppmärksammad under denna "glädjens tid" och flera har kommit från andra sidan för att följa dig till den dagen du gifter dig. Det är en man i 50-60 års åldern,en äldre kvinna och två som är så höljda i ljus att jag inte kan se dem mer än som just en oval klump av ljus. Jag får dock sagt att det är två Ljusguider som tillhör dig nu vid denna tid. Där finns även en flicka i 12 års åldern(eller som visar sig i den åldern) som har ett litet barn i sin famn och ytterligare en ung kvinna som håller sig i bakgrunden. Jag kan uppfatta flera energier av andar, men de håller sig i bakgrunden.Jag får inga namn och de kommunicerar inte men de visar tydligt att de är runt dig för att glädjas med dig och ge positiv energi och dras till dig pga just positiva energier. De kommer även närvara vid själva bröllopet och stå runt dig,vilket kan vara tryggt att ha i tankarna. Ditt livsval är "godkänt" även av de som inte längre finns bland oss som levande. Hoppas du själv nu kanske har aningar om vilka dessa är. Ja jag ska verkligen göra ett försök att ta en riktig medial semster. Jag ska "se spök strejka"!-som jag och min familj brukar skoja om. Jag ska helt enkelt låssas att jag inget ser. Det är faktiskt inte det lättaste det heller.;))speciellt inte när ALLA i familjen och är väldigt mediala, men vi bestämmer oss helt enkelt för att vi inte är det och hittar på tusen andra orsaker till tex fenomen. Dessutom vägrar vi prata om allt som rör det övernaturliga eller paranormala. Samt att vi i huvudsak umgås med de vänner som inte är intresserade av det övernaturliga alls. En utmaning det också;)men behövlig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *