Vilka var det?

Hejsan 🙂 Men iaf, för ett par år sedan när min syster Helen bodde här hemma i arvika så vaknade hon en natt, och där satt två gubbar på hennes säng. Jag tror inte hon brydde sig så himla mycket. Och dom gjorde inget märkvärdigt heller. Har en syster till hon har också sett dom i JUST det där rummet. Det jag undrar är, vilka var det? finns dom kvar här hemma fast vi inte märker av dem alls? Är MYCKET mörkrädd av mig. Med tanke på att båda mina äldre systrar har sett dom där personerna, så blir man lite skraj man kanske ser dom också någon gång… tacksam för svar ! :)// Madde

Hej Madelene! Jag kan inte svara på vilka dessa är då jag inte får ngn information eller kan känna av dem/uppfatta dem här och nu.Du får återkomma om de dyker upp igen. Hursomhelst så behöver du nog inte oroa dig för att du ska se dem,då de enligt det du beskriver inte verkar vara intresserad av just dig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *